Stap 1: Vouw
het papier voor over deze lijn (=dubbelvouwen).
Draai het papiertje daarna om.
Ziet
er lekker uit!
Stap 8: Hou
het model hetzelfde vast als in de foto.
Duw de rand bij de pijl omlaag door over de
drie blauwe lijnen te vouwen. De lijn
rechtsonderaan is al voorgevouwen in stap 5
Stap 6: Maak
een bergvouw over deze 2 lijnen.
Stap 13: Op
de ene plek is de creme naar binnen gegaan
en op de andere plek naar buiten.
Stap 12: Duw
de randen op verschillende plekken
in tussen je vingers.
Stap 11: Als
een stuk te ver omlaag is gevouwen kan
je het omhoog trekken door een mesje of iets
anders onder de rand de duwen en dan omhoog
te trekken, zie pijl als voorbeeld.
Herhaal stap 8 tot en met 10 aan de andere
kant van het model.
Stap 10: Herhaal
stap 8 nog ongeveer 3 keer,
tot de rand overal naar beneden is
gevouwen.
Stap 9: Herhaal
stap 8 op dit stuk.
Stap 5: Vouw
voor over deze twee lijnen.
Creme koekjes in verpakking
Stap 7: Maak
een ronde koker van het model door
het stuk tussen de bruine lijn onder de randen
aan de linkerkant te schuiven.
Knutselworkshop
in een museum in Haren(Gn)
Stap 3: Maak
een dalvouw over deze twee lijnen,
vouw de randen tot de plekken die zijn
aangegeven met de twee pijlen.
Stap 2: Maak een dalvouw
over deze twee lijnen.
Stap 4: Vouw
voor over deze twee lijnen.
KLAAR!
En
in dit filmpje laat Joost Langeveld zien hoe je de creme koekjes kan
maken: